Ikkunoiden pesut


SMC Siivouspalvelut - SMC Palvelut Oy -


Ikkunanpesu


SMC Siivouspalvelut / SMC Palvelut Oy on laadukasta siivouspalvelua tuottava yritys.


Kaikki siivousalaan kuuluvat siivoustyöt sekä 24h siivouspalvelun Päivystys


Toimitilojen puhtaus on osa yrityksen markkinointia sekä henkilöstön terveyttä ja viihtyisyyttä. SMC Palvelut Oy:n palvelu räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Konsultoiva myyntimme auttaa asiakasta siivouksen ja lisäpalvelujen suunnittelussa.Siivouspalvelut - SMC Palvelut Oy


Monien vuosien takaa työkokemuksen omaava henkilökuntamme varmistavat Ammattitaidollaan työn laadun kaikissa toimialaamme kuuluvissa palveluissa asiakkaiden toiveiden mukaisesti.


Asiakkaiden tyytyväisyys on meille tärkein

 

Siivouspalvelumme huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtauspalvelusta ja viihtyvyydestä. Ylläpito- ja erillissiivouskohteita ovat erilaiset asiakasympäristöt, joihin kuuluu niin julkisia kuin yksityisen sektorin yrityksiä ja yhteisöjä.


Painotamme toiminnoissamme asiakastarpeita huomioiden erityyppisten siivouskohteiden vaatimukset kehittämällä henkilöstön asiakaskohtaista erikoisosaamista, sekä kiinnittämällä huomiota asiakasnäkökulmiin entistä vahvemmin.


Ammattitaitomme ja osaamisemme puhtauspalvelun tuottamisessa perustuu -SMC-Siivouspalvelukonseptiin, kokonaisvaltaiseen tapaamme tuottaa puhtauspalvelua erilaisissa asiakasympäristöissä.


Keskeinen ajatus toiminnassamme on huomioida:


• Laatu


• Ympäristö


• Työntekijät


• Tehokkuus


Ylläpitosiivouksen lisäksi teemme perussiivoukset, kuten esimerkiksi ikkunoiden pesut, lattioiden pesut - vahapois ja vahaukset sekä erikoistilojen siivoukset, esimerkiksi keittiötilat. Palveluumme voi lisäksi kuulua saniteettitarvikkeiden ja vaihtomattojen tilaaminen sekä viherkasvien hoitoa sekä tekstiilien pesetystä.


Tuotamme laadukkaita palvelukokonaisuuksia huomista ajatellen sekä välittäen kokonaisvaltaista hyvinvointia asiakkaillemme


SMC PALVELUT OY ON EDULLINEN JA LUOTETTAVAA PALVELUALAN SEKÄ MONIALAN AMMATTILAINEN.